top of page

"Van je passie je beroep maken"

Uit een passie om zelf bier te leren brouwen, groeide het idee om anderen dezelfde ervaring te bieden. Onze eigen volharding en leergierigheid, in combinatie met de hulp van BeerSelect, heeft dit mogelijk gemaakt.

- De traditionele manier van het brouwen in een hedendaags jasje -

HET TEAM

162491551_1094884947663845_7274556400396

Nathan Verschoore

—  Oprichter/zaakvoerder

"Het begon allemaal met een brouwpakket onder mijn kerstboom. Het pakket dat ik kreeg, had niet het gewenste resultaat. Maar daaruit ontstond wel het idee om mijn eigen onderneming te starten. Door mijn eigen bier te leren brouwen, groeiden de brouwkriebels. De kennis en ervaring die ik opdeed, wou ik delen met andere geïnteresseerden."

 

Geschiedenis

Opstart 

BrewBeast ontstond uit een idee van de oprichter die in samenwerking met het centrum voor ondernemen van Hogeschool Gent een start-up ontwikkelde. Kort daarna sloeg Nathan de handen in elkaar met Mathias.

BrewBeast kreeg de mogelijkheid om de opstart door te voeren in samenwerking met BeerSelect.

Lancering

Binnenkort komen onze eerste bierbrouw- pakketten op de markt. Je kan nu al een pakket kopen via de voorverkoopactie en deze op de lanceerdatum reeds in huis hebben! Aarzel niet en wees de eerste uit je omgeving die een home brewing pakket in huis heeft.

Tevens kan je bij het aankopen van een brouwpakket kans maken op een jaarvoorraad bier!

Toekomst

BrewBeast heeft als doel toekomstige bierbrouwers en hobbyisten te leren brouwen. Enerzijds wensen wij kennis over te dragen omtrent de gebruikte grondstoffen. Anderzijds hopen wij dat klanten zullen ontdekken in hoeverre de producten een invloed uitoefenen op de finale smaak van het bier.

Tot slot zullen onze website en sociale media kanalen jullie heel wat bijleren over bierbrouwen. Daarbij zullen wij tevens een brouwcommunity op te starten, waarover later meer!

Onze Partners

Artboard-1-e1607625314373.png
BeerSelect

Als partner levert BeerSelect ons kwaliteitsvolle ingrediënten en ondersteuning in de ontwikkeling van BrewBeast. Bij BeerSelect kan elke bierbrouwer en -fanaat zjin eigen craftbeer laten brouwen. Ze ontfermen zich over het gehele brouwproces, van recept-optimalisatie tot de hulp bij het opstarten van een bierfirma.

BeerSelect
thecompany.png
Gentrepreneur

The Company by Gentrepreneur is een studentencoöperatie opgericht door Gentrepreneur, Artevelde-hogeschool, HOGENT en de Universiteit Gent. Zij begeleiden je bij The Company bij je eerste stappen op de markt en bieden financiële en administratieve voordelen.

Gentrepreneur
Nieuw_logo_Hogent_2018-removebg-preview.
HoGent

Geef je ideeën vleugels. Het E-Lab draagt bij tot ondernemend onderwijs aan de HOGENT. Dat impliceert dat het E-Lab studenten met een businesssidee aanmoedigt, ondersteunt en begeleidt. Kortom, het E-Lab gaat aan de slag met de studenten en geeft hun idee vleugels.

HoGent
Design (1).png
bottom of page